Krbový odsavač: Opravdu to funguje? Zde je 20 dobrých důvodů, proč nainstalovat komínový ventilátor Gemi.

Krbový odsavač: Opravdu to funguje? Zde je 20 dobrých důvodů, proč nainstalovat komínový ventilátor Gemi.

Zde jsou dobré důvody, proč si vybrat naše odsavače...

Komínový ventilátor Gemi je mnohem více než jen příslušenství: je nezbytným společníkem pro ty, kteří touží po efektivním, bezpečném a čistém krbu. Objevte 20 přesvědčivých důvodů, proč nainstalovat komínový ventilátor Gemi ve vašem domě.

  • 1. Úspory energie: Ročně stojí pouze 10 eur na energetickém účtu, zajišťující efektivní a ekonomický krb.
  • 2. Tichý provoz: Provozuje se tiché, ideální pro užívání tepla bez akustických rušení, vhodný pro otevřené krbu, peletové kamny, termokamny, grily nebo dřevěné pece.
  • 3. Snadná instalace: Jednoduchá instalace díky příručce dodané v balení a videonávodům dostupným ve více než 20 jazycích na našich webových stránkách a YouTube kanálu.

Změňte svůj krb s pomocí komínového ventilátoru Gemi a užívejte si bezpečnější, čistější a efektivnější domov.

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.