Síť na drůbež: Průvodce pro ochranu vašich kuřat.

Síť na drůbež: Průvodce pro ochranu vašich kuřat.

Síť na drůbež: Průvodce pro ochranu vašich kuřat.

Síť na drůbež je nezbytným prvkem pro zajištění bezpečí a ochrany zvířat v určené oblasti pro jejich pobyt. Bezpečný kurník musí být pečlivě navržen a postaven s ohledem na různé faktory, které mohou ovlivnit jeho účinnost.

Nejdůležitější je zvolit správný materiál pro oplocení. Nejběžnějšími materiály používanými pro drůbeží ploty jsou drát, dřevo a PVC. Každý z těchto materiálů má své výhody a nevýhody, které je třeba zvážit. Drát je odolný a dlouhotrvající, ale může být drahý a vyžaduje pravidelnou údržbu, aby se předešlo rezivění a korozi.

Dřevo je levné a snadno se s ním pracuje, ale může se s časem zhoršovat kvůli povětrnostním podmínkám. PVC je odolné a vyžaduje nízkou údržbu, ale může být drahé.

Velikost plotu je dalším důležitým aspektem, který je třeba zvážit. Drůbež by měla mít dostatek místa, aby kuřata mohla volně pohybovat, aniž by se cítila stěsnaná.

Obecně se doporučuje mít minimálně 3-4 čtvereční metry prostoru pro každé kuře. Navíc by plot měl být dostatečně vysoký, aby zabránil kuřatům v létání pryč nebo predátorům ve vstupu.

Pečlivě navržená a pevná konstrukce plotu je zásadní pro zajištění bezpečí drůbeže. Konstrukce musí být pevná a odolná proti útokům predátorů, jako jsou lišky, psi nebo kočky.

Nakonec je důležité zvážit i dostupnost k drůbeži. Plot by měl mít dobře navrženou a zabezpečenou bránu, která umožní snadný přístup do prostoru pro drůbež pro úklid a doplnění jídla a vody. Brána by měla být vybavena bezpečným zámkem, který zabrání nechtěným otevřením nebo nežádoucím vniknutím.

V závěru jsou ploty pro drůbež nezbytné pro zajištění bezpečí a ochrany zvířat. Volba správného materiálu, správné navržení plotu, zajištění jeho pevnosti a poskytnutí snadného přístupu jsou všechny zásadní prvky pro vytvoření bezpečného kurníku.

Zvážením těchto faktorů a uvážením volby můžete zajistit bezpečné a chráněné prostředí pro kuřata, vyhnout se vystavení predátorům nebo možným únikům.

Jaký typ sítě použít pro kurník?

Při stavbě kurníku je zásadní zvážit volbu sítě, kterou použít. Síť na drůbež hraje zásadní roli při ochraně kuřat před predátory a zároveň jim umožňuje mít dostatečný prostor k volnému pohybu. Dobrá síť pomáhá udržovat hygienu uvnitř kurníku tím, že brání nechtěným zvířatům, jako jsou myši nebo hmyz, ve vstupu.

Na trhu je k dispozici několik typů drůbežích sítí, ale volba závisí především na konkrétních potřebách chovatele a geografické oblasti, kde se kurník nachází. Některé z nejběžnějších možností zahrnují šestiúhelníkovou síť, drátěnou síť a elektrické oplocení.

Šestiúhelníková síť je oblíbenou volbou mezi chovateli kuřat. Tento typ sítě je vyroben z odolného pozinkovaného drátu a má pravidelnou síťovou strukturu, která zabraňuje kuřatům v útěku nebo predátorům ve vstupu do kurníku.

Velikost sítě se může lišit v závislosti na velikosti chované drůbeže, ale standardním měřítkem je 25 mm (1 palec). Šestiúhelníková síť je cenově dostupná a odolná v průběhu času, ale může vyžadovat trochu více péče při čištění, aby se předešlo ucpání nečistotami nebo zbytky.

Drátěná síť je další oblíbenou možností pro kurník. Tento typ sítě je vyroben z pozinkovaného nebo plastem potaženého drátu a je k dispozici v různých velikostech a tloušťkách. Drátěná síť nabízí větší odolnost proti predátorům než šestiúhelníková síť, ale může být dražší. Je důležité vybrat drátěnou síť s dostatečným průměrem drátu, aby se zabránilo predátorům v kousání nebo trhání sítě.

Nakonec je tu elektrický plot, který funguje pomocí slabé elektrické záškuby k udržení predátorů dál. Tato možnost je zvláště užitečná v oblastech, kde je mnoho divokých zvířat nebo nočních predátorů.

Elektrický plot musí být připojen k zdroji elektrické energie a vyžaduje více pozornosti při jeho instalaci a údržbě. Je důležité zajistit, aby byl elektrický plot dostatečně izolován, aby se předešlo riziku záškuby zvířat nebo lidí.

Před volbou elektrického plotu je zásadní zvážit několik klíčových

Gama výrobků elektrického ohradníku od společnosti Gemi

U společnosti Gemi, naší firmě, naleznete nejen široký výběr elektrickýchohradníků, ale také široký výběr elektrifikátorů, které nabízíme v pěti různýchtypech, každý s konkrétnímivlastnostmi a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km;

Elektrifikátor na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 8km;

Bateriový/220V elektrifikátor s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km a6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený 2 bateriemi s dokonalým abezpečným provozem proohradníky až do 5km a 6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený solárním panelem s dokonalýma bezpečným provozempro ohradníky až do 5km a 6J.

Kromě toho nabízíme široký výběr elektrických drátů a pásů vysoce kvalitní, spolu s izolátorynavrženými tak, abyvyhovovaly jakémukoli typu podpory, kterou si vyberete pro svůj elektrický ohradník:

Izolátory pro dřevěné sloupy;

Izolátory pro železné sloupy;

Izolátor s dvojitým háčkem;

Šroub a odšroubuj otočný hřídel pro izolátory sloupů.

My v Gemi se odlišujeme od konkurence díky padesátileté zkušenosti v oboru a schopnostiposkytovat přizpůsobenářešení pro specifické potřeby každého zákazníka. Naše péče o zákazníka je pedantská,poskytujeme úplnou podporu odokamžiku nákupu, která nekončí v okamžiku nákupu. Jsme k dispozici telefonicky na +390287165556, v chatu nebo e-mailem.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Zdarma vrácení do 100 dnů;
  2. Rychlé dodání po celém světě;
  3. Všechny výrobky jsou vyráběny námi v Itálii s použitím surovin nejvyšší kvality;
  4. Všechny výrobky splňují právní bezpečnostní normy a jsou certifikovány;
  5. Máme přes 5000 recenzí na nejdůležitějším portálu recenzí na světě: Trustpillot;
  6. Naše padesátiletá zkušenost je k vašemu plnému využití;
  7. Máme téměř 1000 videorecenzí na portálu Video recenze TrustVideos, kde jsou videorecenzeuživatelů.

Koupit nyní!.