Elektrický plot pro jeleny: Jak postavit nejlepší plot.

Elektrický plot pro jeleny: Jak postavit nejlepší plot.

Elektrický ohradník pro jeleny

Elektrický ohradník pro jeleny je jedním z nejlepších řešení pro zabránění vniknutí jelenů na naše pozemky.

Elektrický ohradník pro jeleny musí být postaven z odolných materiálů jako je dřevo, kov nebo beton. Velikost plotu bude záviset na množství půdy, kterou chcete chránit.

Jeleni: Klíčové Charakteristiky

Jeleni, známí také jako daněk nebo daněk evropský (vědecký název: Dama dama), jsou sudokopytníci patřící do rodiny jelenovitých. Tato zvířata jsou charakterizována několika výraznými rysy:

  1. Velikost: Jeleni jsou střední velikosti, s dospělými samci dosahujícími ramenní výšky asi 90-110 centimetrů a váhy mezi 60 a 150 kilogramy. Samice jsou obvykle menší než samci.

  2. Fyzický vzhled: Jeleni mají krátký, drsný rezavohnědý kožich během léta, který se v zimě stává tmavší a hustší. Mají charakteristické bílé srdcovité znaménko na zadních nohách.

  3. Paroží: Jak samci, tak samice jelenů vyrůstají větvená paroží. Parohy samců jsou obvykle větší a složitější, s větvenou strukturou rostoucí z lebky. Parohy samic jsou kratší a méně větvené.

  4. Strava: Jeleni jsou býložravci a živí se hlavně listím, výhonky, travami, květy, plody a kůrou stromů. Jejich strava se může lišit v závislosti na sezónní dostupnosti potravy.

  5. Chování: Jeleni jsou převážně soumrakem a nočními zvířaty, i když je lze pozorovat během dne v určitých situacích. Obvykle jsou plachí a opatrní, často hledajíc útočiště v lesnatých oblastech, aby se vyhnuli přímému kontaktu s lidmi.

Jak Vysoko Může Jelen Skočit?

Jeleni mohou skočit až do výšky 2 metrů.

Schopnost skákání jelenů se může lišit v závislosti na faktorech jako je věk, fyzická kondice a konkrétní situace.

Je však důležité poznamenat, že jeleni jsou známi svou schopností překonávat svislé překážky značné výšky, včetně plotů a jiných přírodních bariér, díky své obratnosti a silným nohám.

Jak Vysoký Musí Být Plot, Aby Se Zabránilo Vstupu Jelenů?

Elektrický ohradník pro jeleny musí být dostatečně vysoký, aby je zabránil skočit přes něj. Průměrně doporučená výška pro plot pro jeleny je alespoň 2 metry. Jak víme, jeleni jsou velmi obratná zvířata, která dokáží skákat pozoruhodných výšek.

Kromě toho musí být plot dostatečně pevný, aby odolal pokusům jelenů ho převrátit nebo podkopal pod ním. Je důležité vybrat vysoce kvalitní a odolné materiály pro stavbu plotu.

Co Je Nejlepším Řešením Pro Ochránit Majetek Před Jeleny? Elektrický Plot...

Elektrické ploty pro jeleny jsou inovativní systém, který umožňuje chránit jeleny a okolní oblasti, zajistí harmonickou spolupráci mezi divokou zvěří a lidskými osadami.

Tyto ploty jsou efektivním řešením, jak snížit škody na plodinách a environmentálním dědictví, umožňují udržitelné hospodaření s populacemi jelenů. V tomto textu se podíváme na vlastnosti elektrických plotů pro jeleny, jejich výhody a nejlepší postupy pro správné použití.

Elektrické ploty pro jeleny se skládají z řady sloupků propojených elektrickými dráty, generujícími nízkovoltový elektrický šok. Tento šok vytváří virtuální bariéru, která brání jelenům překročit plot.

Elektrické dráty jsou umístěny na vhodné výšce, aby zabránily jelenům skákat přes ně a jsou připojeny k řídícímu zařízení, které reguluje frekvenci a intenzitu elektrických šoků.

Jaké Jsou Výhody Ohradníku Pro Jeleny?

Existuje několik výhod stavby elektrického ohradníku pro jeleny:

  1. Ochrana plodin: Jeleni jsou známi tím, že poškozují zemědělské plodiny, živíce se na výhoncích, květech a ovocích. Elektrické ploty vytvářejí fyzickou bariéru, která brání jelenům v přístupu k obdělávaným plochám, snižují ztráty a poškození plodin.

  2. Ochrana biodiverzity: Elektrické ploty pomáhají udržovat ekologickou rovnováhu chráněných oblastí. Omezením přístupu jelenů do určitých oblastí lze podporovat růst původních rostlin, čímž se zvyšuje biologická rozmanitost a přežití dalších rostlinných a živočišných druhů.

Jaké Jsou Komponenty Pro Postavení Plot

Gama výrobků elektrického ohradníku od společnosti Gemi

U společnosti Gemi, naší firmě, naleznete nejen široký výběr elektrickýchohradníků, ale také široký výběr elektrifikátorů, které nabízíme v pěti různýchtypech, každý s konkrétnímivlastnostmi a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km;

Elektrifikátor na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 8km;

Bateriový/220V elektrifikátor s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km a6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený 2 bateriemi s dokonalým abezpečným provozem proohradníky až do 5km a 6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený solárním panelem s dokonalýma bezpečným provozempro ohradníky až do 5km a 6J.

Kromě toho nabízíme široký výběr elektrických drátů a pásů vysoce kvalitní, spolu s izolátorynavrženými tak, abyvyhovovaly jakémukoli typu podpory, kterou si vyberete pro svůj elektrický ohradník:

Izolátory pro dřevěné sloupy;

Izolátory pro železné sloupy;

Izolátor s dvojitým háčkem;

Šroub a odšroubuj otočný hřídel pro izolátory sloupů.

My v Gemi se odlišujeme od konkurence díky padesátileté zkušenosti v oboru a schopnostiposkytovat přizpůsobenářešení pro specifické potřeby každého zákazníka. Naše péče o zákazníka je pedantská,poskytujeme úplnou podporu odokamžiku nákupu, která nekončí v okamžiku nákupu. Jsme k dispozici telefonicky na +390287165556, v chatu nebo e-mailem.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Zdarma vrácení do 100 dnů;
  2. Rychlé dodání po celém světě;
  3. Všechny výrobky jsou vyráběny námi v Itálii s použitím surovin nejvyšší kvality;
  4. Všechny výrobky splňují právní bezpečnostní normy a jsou certifikovány;
  5. Máme přes 5000 recenzí na nejdůležitějším portálu recenzí na světě: Trustpillot;
  6. Naše padesátiletá zkušenost je k vašemu plnému využití;
  7. Máme téměř 1000 videorecenzí na portálu Video recenze TrustVideos, kde jsou videorecenzeuživatelů.

Koupit nyní!.