Elektrické ohradníky pro koně: Nejúspornější, nejdynamičtější a nejefektivnější řešení.

Elektrické ohradníky pro koně: Nejúspornější, nejdynamičtější a nejefektivnější řešení.

Elektrické ohradníky pro koně jsou vynikajícím řešením pro ohraničení pastvin našich čtyřnohých přátel a zajištění jejich bezpečí. Tyto ohradníky fungují tím, že přenášejí elektrický proud přes vodiče, které obklopují ohraničenou oblast, vytvářejí neviditelnou, ale účinnou bariéru.

Elektrické ohradníky pro koně lze použít jak uvnitř, tak vně stájí, aby poskytly našim čtyřnohým přátelům dostatečnou volnost pohybu. Kromě ohraničení pastviny mohou být tyto ohradníky také použity k oddělení koní během krmení.

Existují různé druhy elektrických ohradníků pro koně, ale všechny sdílejí některé společné rysy. Za prvé je důležité vybrat ohradník s dostatečným napětím, aby zajistil odstrašující účinek, který brání koním v opuštění ohraničené oblasti.

Nakonec je klíčové zvolit kvalitní elektrický ohradník pro koně vyrobený z odolných materiálů, aby bylo zajištěno bezpečné a dlouhotrvající investování.

Závěrem lze říci, že elektrické ohradníky pro koně jsou efektivním řešením pro ohraničení pastviny našich čtyřnohých přátel a zajištění jejich bezpečí. Zvolení kvalitního ohradníku s přiměřenými bezpečnostními zařízeními je zásadní pro zajištění blaha našich koní a poskytnutí jim správné volnosti pohybu.

Jak postavit elektrifikovaný plot pro koně?

Elektrifikovaný plot pro koně je velmi užitečným nástrojem k udržení našich koňských přátel v bezpečí v určené oblasti. V tomto článku se dozvíme, jak postavit elektrifikovaný plot pro koně rychle a snadno.

Nejprve se sežeňte veškerý potřebný materiál: elektrický drát nebo elektrickou pásku, dřevěné nebo kovové sloupy, izolátory pro dráty, energizér k dodání proudu a napěťový tester.

Jakmile máte veškerý potřebný materiál, můžete pokračovat s instalací. Nejprve zvolte oblast, kde umístíte plot. Oblast by měla být dostatečně velká, aby koněm poskytla potřebný prostor k volnému pohybu.

Po nalezení vhodné oblasti můžete začít instalovat sloupy. Doporučujeme umístit sloupy ve vzdálenosti 5/6 metrů od sebe. Navíc je důležité sloupy zasadit dostatečně hluboko do země, aby byla zajištěna pevnost konstrukce.

Po umístění sloupů můžete nainstalovat izolátory. Tyto by měly být umístěny na sloupech ve výšce, kde bude umístěn elektrický drát nebo páskou.

Po instalaci izolátorů můžete začít pokládat elektrickou pásku. Měla by být umístěna na dostatečně velké vzdálenosti, aby koně nepřešly plot aniž by dostaly elektrický šok. Doporučená vzdálenost pro instalaci drátu je přibližně 60-70 cm od země a 1,40 metrů od země pro druhý drát.

Dále nainstalujte zdroj energie a baterii. Ty by měly být umístěny mimo dosah koní, aby bylo zamezeno jakémukoli poškození. Navíc je důležité pravidelně kontrolovat napětí drátu pomocí jednoduchého testovacího zařízení nebo přiblížením izolovaného šroubováku několik milimetrů od pásky. Pokud slyšíte tikající zvuk, znamená to, že plot je elektrifikován.

Závěrem, postavení elektrifikovaného plotu pro koně vyžaduje pozornost a péči při pokládání různých prvků. Jakmile je práce dokončena, budete mít k dispozici bezpečnou a chráněnou oblast pro naše koňské přátele.

Jak vysoký by měl být plot pro koně?

Koňské ohrady jsou zásadní pro zajištění bezpečí zvířat a ochranu okolních nemovitostí. Zejména výška plotu je klíčovým faktorem při stavbě elektrického plotu pro koně.

Obecně závisí výška plotu na velikosti zvířete. Větší koně vyžadují vyšší plot ve srovnání s poníky nebo hříbaty. Kromě toho může druh disciplíny nebo aktivity, pro kterou je zvíře určeno, ovlivnit výšku plotu. Například pokud plánujete skákat s koněm, měl by být plot vyšší ve srovnání s tím, který je používán pro klidné procházky.

Většina koní má plot s výškou od 1,20 do 1,50 metru. Tato výška je dostačující k zabránění koním vyskočit z plotu. Nicméně, pokud máte trénované nebo zkušené koně pro parkury, může být nutné zvýšit výšku plotu.

Dále by měly být horní dráty umístěny v dostatečně blízké vzdálenosti,

Gama výrobků elektrického ohradníku od společnosti Gemi

U společnosti Gemi, naší firmě, naleznete nejen široký výběr elektrickýchohradníků, ale také široký výběr elektrifikátorů, které nabízíme v pěti různýchtypech, každý s konkrétnímivlastnostmi a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km;

Elektrifikátor na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 8km;

Bateriový/220V elektrifikátor s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km a6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený 2 bateriemi s dokonalým abezpečným provozem proohradníky až do 5km a 6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený solárním panelem s dokonalýma bezpečným provozempro ohradníky až do 5km a 6J.

Kromě toho nabízíme široký výběr elektrických drátů a pásů vysoce kvalitní, spolu s izolátorynavrženými tak, abyvyhovovaly jakémukoli typu podpory, kterou si vyberete pro svůj elektrický ohradník:

Izolátory pro dřevěné sloupy;

Izolátory pro železné sloupy;

Izolátor s dvojitým háčkem;

Šroub a odšroubuj otočný hřídel pro izolátory sloupů.

My v Gemi se odlišujeme od konkurence díky padesátileté zkušenosti v oboru a schopnostiposkytovat přizpůsobenářešení pro specifické potřeby každého zákazníka. Naše péče o zákazníka je pedantská,poskytujeme úplnou podporu odokamžiku nákupu, která nekončí v okamžiku nákupu. Jsme k dispozici telefonicky na +390287165556, v chatu nebo e-mailem.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Zdarma vrácení do 100 dnů;
  2. Rychlé dodání po celém světě;
  3. Všechny výrobky jsou vyráběny námi v Itálii s použitím surovin nejvyšší kvality;
  4. Všechny výrobky splňují právní bezpečnostní normy a jsou certifikovány;
  5. Máme přes 5000 recenzí na nejdůležitějším portálu recenzí na světě: Trustpillot;
  6. Naše padesátiletá zkušenost je k vašemu plnému využití;
  7. Máme téměř 1000 videorecenzí na portálu Video recenze TrustVideos, kde jsou videorecenzeuživatelů.

Koupit nyní!.