Elektrický ohradník pro kozy: Zde je návod, jak si ho postavit.

Elektrický ohradník pro kozy: Zde je návod, jak si ho postavit.

Elektrický ohradník pro kozy

Elektrický ohradník pro kozy je ohraničená oblast používaná k ohraničení koz. Tento typ plotu musí být postaven pečlivě s ohledem na potřeby koz a podmínky prostředí, ve kterém se nacházejí.

Plot musí být dostatečně velký, aby umožnil kozám volný pohyb. Konstrukce plotu pro kozy by měla začít výběrem nejvhodnějšího místa. Je důležité vybrat dobře odvodněné místo, které není náchylné k zaplavení nebo nestabilnímu terénu. Navíc by vybrané místo mělo být přístupné dopravě, aby usnadnilo vstup a výstup zvířat.

Plot pro kozy by měl být postaven z odolných materiálů, jako je dřevo, kov nebo beton. Velikost plotu bude záviset na počtu koz, které chcete ohraničit: obvykle se doporučuje mít minimálně 2-3 metry čtvereční na jedno zvíře.

Je také důležité zajistit prostor, kde se kozy mohou odpočívat a spát chráněné před sluncem a deštěm. Tento prostor může být jednoduchý přístřešek nebo vhodné útočiště.

Nakonec je důležité zahrnout krmící a napájecí systém, který vyhovuje potřebám koz. Tento systém by měl být snadno použitelný a snadno čištěný, aby se zajistilo zdraví zvířat.

Závěrem lze konstatovat, že plot pro kozy je ohraničená oblast, která musí být pečlivě postavena, aby se zajistilo pohodlí zvířat. Volba místa, materiálů a rozměrů jsou všechno důležité faktory, které je třeba zvážit při stavbě efektivního a funkčního plotu.

Jak vysoký by měl být plot pro kozy?

Plot pro kozy by měl být dostatečně vysoký, aby zabránil kozám vyskočit ven. Průměrná doporučená výška pro plot pro kozy je minimálně 1,20 metru. Pokud jsou kozí zvlášť vysoké nebo obratné, může být nutné zvýšit výšku plotu.

Plot by měl být navíc dostatečně pevný, aby odolal pokusům koz srazit ho nebo podkopat. Je důležité vybrat kvalitní, odolné materiály pro konstrukci plotu.

Terén kolem plotu by měl být vyrovnán a bez překážek, které by mohly umožnit kozám vyskočit ven nebo podkopat plot.

Celkově je důležité udržovat kozy šťastné a bezpečné v jejich prostředí. Pokud máte pochybnosti ohledně stavby plotu pro vaše kozy, je vždy dobré konzultovat odborníka nebo veterináře specializujícího se na hospodářská zvířata.

Nejlepší řešení? Elektrický plot

Kozy jsou zvířata, která jsou velmi obtížná k ohraničení, proto je nutné postavit elektrický plot s velmi vysokým výstupním napětím.

To lze snadno provést se všemi potřebnými materiály k postavení klasického elektrického plotu.

Jaké jsou součásti pro stavbu kozího plotu?

1. Sloupky a izolátory

Izolátory: V závislosti na typu sloupu a vodiče vybrané pro správnou funkci elektrifikovaného plotu je nezbytné vybrat typ izolátoru pro elektrický plot. Jsou k dispozici různé modely:

2. Elektrické dráty nebo pásy

Drát pro elektrický plot: umožňuje průchod elektrického proudu pro jeho distribuci po celém plotu. Existují dráty vyrobené z různých materiálů, volba závisí na konkrétních potřebách.

Elektrické pásy: vhodné pro ploty proti zvířatům jako jsou koně, kozy atd., mohou zvýšit viditelnost elektrického plotu.

A nakonec, nejdůležitější potřebná věc pro stavbu elektrického plotu jsou zařízení, která generují proud, tzv.:

3. Energetizéry

Elektrické energizéry pro elektrické ploty: pro vytvoření elektrického plotu pro kozy je doporučeno vybrat

Gama výrobků elektrického ohradníku od společnosti Gemi

U společnosti Gemi, naší firmě, naleznete nejen široký výběr elektrickýchohradníků, ale také široký výběr elektrifikátorů, které nabízíme v pěti různýchtypech, každý s konkrétnímivlastnostmi a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km;

Elektrifikátor na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 8km;

Bateriový/220V elektrifikátor s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km a6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený 2 bateriemi s dokonalým abezpečným provozem proohradníky až do 5km a 6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený solárním panelem s dokonalýma bezpečným provozempro ohradníky až do 5km a 6J.

Kromě toho nabízíme široký výběr elektrických drátů a pásů vysoce kvalitní, spolu s izolátorynavrženými tak, abyvyhovovaly jakémukoli typu podpory, kterou si vyberete pro svůj elektrický ohradník:

Izolátory pro dřevěné sloupy;

Izolátory pro železné sloupy;

Izolátor s dvojitým háčkem;

Šroub a odšroubuj otočný hřídel pro izolátory sloupů.

My v Gemi se odlišujeme od konkurence díky padesátileté zkušenosti v oboru a schopnostiposkytovat přizpůsobenářešení pro specifické potřeby každého zákazníka. Naše péče o zákazníka je pedantská,poskytujeme úplnou podporu odokamžiku nákupu, která nekončí v okamžiku nákupu. Jsme k dispozici telefonicky na +390287165556, v chatu nebo e-mailem.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Zdarma vrácení do 100 dnů;
  2. Rychlé dodání po celém světě;
  3. Všechny výrobky jsou vyráběny námi v Itálii s použitím surovin nejvyšší kvality;
  4. Všechny výrobky splňují právní bezpečnostní normy a jsou certifikovány;
  5. Máme přes 5000 recenzí na nejdůležitějším portálu recenzí na světě: Trustpillot;
  6. Naše padesátiletá zkušenost je k vašemu plnému využití;
  7. Máme téměř 1000 videorecenzí na portálu Video recenze TrustVideos, kde jsou videorecenzeuživatelů.

Koupit nyní!.