Elektrický ohradník pro zvířata: jak ho postavit rychle, bezpečně a efektivně

Elektrický ohradník pro zvířata: jak ho postavit rychle, bezpečně a efektivně

Elektrický ohradník je díky své univerzálnosti v průběhu let stále častěji využívaným nástrojem.

Elektrický ohradník lze ve skutečnosti postavit jak pro ochranu vaší zahrady, aby se do ní nedostala divoká zvířata, nebo pro péči o vaše vlastní zvířata.

Problém invaze divokých zvířat do zahrady je nyní velmi častým problémem; Ve skutečnosti je na pořadu dne ničení úrody, a to jak malých zahrad, tak úrody velkých farem, kvůli invazi divočáků.

Další divokou zvěří kromě divočáků, proslulých tím, že způsobují škody v zemědělství, jsou určitě lišky, dikobrazi nebo srnci. Je to mor, který způsobuje značné škody celé ekonomice, která je zemědělská a která je rozhodující pro rovnováhu naší země.

Jsou tací, kteří by si mohli myslet, že tento problém vyřeší stavbou klasických plotů s plastovými sítěmi, ale zvířata, jako jsou divočáci, tyto triky rozhodně nezastaví, protože dokážou samotnou síť vyhrabat nebo propíchnout. Před těmito zvířaty se můžete bránit pouze vytvořením elektrického ohradníku. Totéž platí, pokud chcete ve vymezeném prostoru chovat hospodářská zvířata, jako jsou krávy, koně, poníci, ovce, slepice nebo prasata.

Obě akce, tedy ochrana prostoru před vniknutím nebo hlídání prostoru od východu, lze realizovat výstavbou elektrického ohradníku.

Materiály pro stavbu správného elektrického ohradníku jsou různé, ale určitě můžeme říci, že některé lze definovat jako „nezbytné“.

Mezi materiály potřebnými pro stavbu elektrického ohradníku pro ochranu vaší zahrady nebo pro hlídání vašich zvířat máme energizér, který má za úkol napájet samotný ohradník, vodicí drát, kterým je elektrický ohradník vytvořen a izolátory. , které mají za úkol izolovat elektrický tok od sloupů, které budou použity k výrobě elektrického ohradníku.

Kromě výše zmíněných materiálů existují další, jakkoli velmi důležité, které mají různé funkce. Jednou z nich je sada pro izolované průchody s elektrifikovanou pružinou a izolovanou rukojetí nebo křížící se kabel pro případ, že potřebujete udělat podzemní průchod a další.

Gemi Elettronica je schopna poskytnout veškeré materiály užitečné pro vytvoření správného a především fungujícího elektrického ohradníku (jak ukazuje videorecenze jednoho z našich zákazníků).
Energizéry pro elektrické ohradníky jsou k dispozici jak v 220V proudových modelech, tak v modelu s duálním napájením (220V proud nebo 12V baterie).

Volba drátu se místo toho mění podle důvodu, pro který je ohradník vyroben: pokud je ohradník postaven na obranu proti divokým prasatům, ideální je průřez 6 mm², pokud má být místo toho vytvořen elektrický ohradník pro ochranu hospodářských zvířat. můžete si vybrat 2,2 mm² nebo 4 mm².

Pro izolátory jsou naproti tomu k dispozici jak ty se šrouby pro dřevěné sloupy, tak ty pro železné sloupy, oba s unikátními vlastnostmi ve světě.

Gemi Elettronica má ve světě elektrických ohradníků za sebou dlouhou historii, její produkty jsou certifikovány dle zákona a jednoznačně vyrobeny v Itálii.

Gemi Elettronica je nejlepším řešením pro stavbu elektrického ohradníku pro ochranu zahrady nebo pro hlídání vašich zvířat!

Gama výrobků elektrického ohradníku od společnosti Gemi

U společnosti Gemi, naší firmě, naleznete nejen široký výběr elektrickýchohradníků, ale také široký výběr elektrifikátorů, které nabízíme v pěti různýchtypech, každý s konkrétnímivlastnostmi a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km;

Elektrifikátor na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 8km;

Bateriový/220V elektrifikátor s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km a6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený 2 bateriemi s dokonalým abezpečným provozem proohradníky až do 5km a 6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený solárním panelem s dokonalýma bezpečným provozempro ohradníky až do 5km a 6J.

Kromě toho nabízíme široký výběr elektrických drátů a pásů vysoce kvalitní, spolu s izolátorynavrženými tak, abyvyhovovaly jakémukoli typu podpory, kterou si vyberete pro svůj elektrický ohradník:

Izolátory pro dřevěné sloupy;

Izolátory pro železné sloupy;

Izolátor s dvojitým háčkem;

Šroub a odšroubuj otočný hřídel pro izolátory sloupů.

My v Gemi se odlišujeme od konkurence díky padesátileté zkušenosti v oboru a schopnostiposkytovat přizpůsobenářešení pro specifické potřeby každého zákazníka. Naše péče o zákazníka je pedantská,poskytujeme úplnou podporu odokamžiku nákupu, která nekončí v okamžiku nákupu. Jsme k dispozici telefonicky na +390287165556, v chatu nebo e-mailem.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Zdarma vrácení do 100 dnů;
  2. Rychlé dodání po celém světě;
  3. Všechny výrobky jsou vyráběny námi v Itálii s použitím surovin nejvyšší kvality;
  4. Všechny výrobky splňují právní bezpečnostní normy a jsou certifikovány;
  5. Máme přes 5000 recenzí na nejdůležitějším portálu recenzí na světě: Trustpillot;
  6. Naše padesátiletá zkušenost je k vašemu plnému využití;
  7. Máme téměř 1000 videorecenzí na portálu Video recenze TrustVideos, kde jsou videorecenzeuživatelů.

Koupit nyní!.