Problémy s kouřem z komína: jaké jsou příčiny tohoto problému?

Problémy s kouřem z komína: jaké jsou příčiny tohoto problému?

Pojďme zjistit, jak vyřešit problém kouře s komínem bezpečným a jednoduchým způsobem, aniž byste museli provádět strukturální změny komína ...

Hlavních příčin, které ovlivňují správnou funkci krbu, je mnoho, uvádíme ty nejčastější:

kouřovod není správně dimenzován;
studený neizolovaný kouřovod;
komín s ohyby;
nedostatek vzduchu v prostorách;
protivítr;
špatně vyrobený komín;
To jsou jen některé z problémů, které ovlivňují správnou funkci komína, k nim se přidává mnoho dalších drobných, které dohromady znesnadňují řešení problému kouřivosti z komína, např.

tepelný pokles, odvozený z teplotního rozdílu mezi vnitřkem a vnějškem komína;
dynamická deprese, kterou vítr působí přímo na komín, což ve skutečnosti způsobuje poruchu tahového systému;
Ke všem těmto problémům se přidávají problémy s umístěním komína v nejchladnější části budovy nebo dokonce chřipka, která prochází mimo budovu ...

Bezpečným řešením, které umožňuje definitivně vyřešit problém kouře z komína, sporáku, grilu, krbových kamen, trouby, je instalace elektrického komínového odsavače, který zaručí stálý tah zplodin bez rozptylu tepla.

Na rozdíl od toho, co slyšíte od lidí neznalých tohoto sektoru, paradoxně může mít tradiční krb v některých okamžicích také nadměrný tah, což znamená rozptyl tepla.

Díky instalaci komínového odsavače Gemi je tah řízen a problém kouření z komína je eliminován: již nebudeme mít náhlé poklesy tahu a dokonce ani přebytek sání jako díky dodávané řídící jednotce, která umožňuje pomocí voliče pro nalezení optimální rychlosti získáte konstantní tah bez ztráty tepla.

Dále díky instalaci komínového ventilátoru Gemi již nebudeme mít problémy s hlukem.
Ze studie provedené výzkumným centrem Gemi vyplývá, že krb, který funguje 8 měsíců v roce bez odsávačky, která řídí odsávání, rozptýlí o 30 procent více energie než krb s nuceným elektrickým odsávačem, když je tah řízen. neustále bez vzestupů a pádů.

Odsávací ventilátor Gemi je nejvýkonnější na trhu, dosahuje až 3800 m / kubickou hodinu, což umožňuje vyřešit problém kouře z komína při nejnižších otáčkách, eliminovat hluk a získat vynikající nasávání již při první rychlosti.
Odsavač Gemi má jako jediný patentovaný motor ve třídě H s ochranou izolace vinutí motoru v keramickém vláknu, to umožňuje ochranu motoru i v případě požáru kouřovodu.

Komínový ventilátor Gemi je jediný svého druhu. V průběhu let se mnoho společností pokoušelo zkopírovat systém ochrany motoru se zlými systémy, jako je vkládání laminátu kolem motoru, což situaci ještě zhoršilo. To ve skutečnosti neumožňuje správné vychladnutí motoru a silně ovlivňuje jeho provoz při vysokých teplotách.

Odsavač Gemi řeší všechny problémy související se špatným tahem komína a neutralizuje všechny možné problémy.

Instalace digestoře Gemi vám umožní znovu objevit potěšení z používání krbu bez problémů s kouřem.

Objevte naši řadu produktů a vyřešte své problémy s tahem komína hned teď!

Elektrické komínové ventilátory Gemi vám pomohou zlepšit tah, čímž se problém kouření z komína stane starou vzpomínkou.
Komínový ventilátor profesionální měděný model

Certifikovaný výrobek v souladu se zákonem

10 let záruka

SÁVÁNÍ 3800 M³/h

GEMI MOTOR TŘÍDY H ODOLNÁ DO 700 C °

6-RYCHLOSTNÍ REGULÁTOR

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.