Vhání silný vítr kouř z vašeho krbu do vašeho domova? Komínový ventilátor Gemi je řešením

Vhání silný vítr kouř z vašeho krbu do vašeho domova? Komínový ventilátor Gemi je řešením

Odsávač kouře do komína Gemi je schopen umožnit výjimečný tah Vaší chřipky i při silném větru nebo jiných nepříznivých povětrnostních podmínkách.

Mnohokrát se stalo, že při změně větru a za určitých klimatických podmínek váš komín nemohl mít dostatečný tah.
Kouření v domě je problém, který odlišuje mnoho krbů a který je v některých případech zvýrazněn, zvláště za zvláštních okolností: jako je silný vítr.
Komínový ventilátor svým výkonem dosahuje ve skutečnosti až 3800 metrů krychlových/hod a zvládá tedy i extrémní podmínky, které nelze předvídat, jako je silný vítr. Z videorecenze našeho zákazníka můžete vidět, že i přes velmi silný vítr, prakticky bouřka, která málem odnáší stromy, plní komínový odsavač Gemi svůj úkol skvěle.

Kouř stoupá podél chřipky a vychází z ní, jako by tam vítr nebyl. Dále, pokud se obáváte, že při silném větru může být malá stabilita odsavače kouře Gemi umístěného na střeše, můžete si být jisti, protože jak v případě, kdy se jedná o odsavač kouře pro komíny s nastavitelnými konzolami ( tedy s odvodem kouřovodu čtvercovým nebo obdélníkovým), ať už se jedná o odsavač kouře pro krby s kulatým adaptérem, je odsavač Gemi extrémně stabilní: jako by byl u obou řešení ukotven ke kouřovodu.

Jednou z hlavních vlastností elektrického odsavače kouře Gemi je, že ve vypnutém stavu nebrání přirozenému úniku kouře; takže pokud máte krb, ve kterém se kouří jen při určitých větrech, můžete odsavač kouře Gemi snadno vypnout, protože když je vypnutý, neovlivní výstup kouře.
Na druhou stranu schopnost odsavače kouře zamezit rozptylu popela do okolí při čištění krbu a zároveň tedy zcela omezit vdechování karcinogenních zplodin vycházejících z komína.

Komínový ventilátor také umožňuje díky své konstrukci zabránit vnikání kapek vody do kouřovodu při silném dešti. Na základně ochranné mřížky má ve skutečnosti velmi mírný sklon a malý vzestup základní struktury, což jí umožňuje bránit vniknutí kapek vody.

Pouze elektrický odsavač kouře Gemi je schopen bojovat s kouřem i v nepříznivých klimatických podmínkách.

Gemi Elettronica a komínové ventilátory jsou řešením problému kouře způsobeného silným větrem.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.