Máte problém s kouřem ve vaší pizzerii? Zde máte důsledky a řešení

Máte problém s kouřem ve vaší pizzerii? Zde máte důsledky a řešení

Jednou z největších kulinářských vášní v Itálii i ve světě je určitě Pizza.
Kromě tradice italského původu je pizza a večer v pizzerii také momentem seskupení a družnosti, který není lhostejný pro ty, kteří chtějí strávit večer ve společnosti přátel a příbuzných.

Kdo nikdy nešel s přáteli do pizzerie povzbudit svůj oblíbený tým? Nebo na rande s přítelkyní či přítelem? Nebo jednoduše strávit jiný večer s rodinou?
Při těchto příležitostech se však stane nevhodná situace, a to přítomnost kouře v pizzerii. měli byste nainstalovat odsavač kouře.
V mnoha případech, ať už se jedná o pece na dřevo nebo elektrické pece, se totiž v pizzerii může stát, že se nacházíte v prostředí s přemírou kouře.
Kouření v pizzerii je problém, který se dotýká především zákazníků pizzerií, kteří se vracejí domů s oblečením nasáklým kouřem; což ale ovlivňuje i image samotné pizzerie.
Ve skutečnosti je dobře známo, jak důležitou roli mohou hrát recenze zákazníků pro pizzerie. Negativní recenze, způsobená přítomností kouře v pizzerii, může mít za následek ztrátu jakýchkoli dalších nových budoucích zákazníků.
Problém je méně patrný pro ty, kteří mají možnost nechat své zákazníky sedět venku nebo v odděleném prostředí s ohledem na umístění trouby. Ne každý má tuto šanci; ale i ti, kteří to mají a mají problém s kouřením ve své pizzerii, by se měli přiklonit k jeho řešení, aby to usnadnili kuchařům pizzy a celému personálu, který v pizzerii pracuje.
Kouř z pece v pizzerii může být velmi intenzivní vzhledem k nutnosti mít vždy otevřený oheň, vhodný pro adekvátní a rychlé propečení pizzy.
Jediným platným řešením pro vyřešení problému s kouřem v pizzerii je instalace elektrického odsavače kouře.
Elektrický odsavač kouře s nuceným motorem je jediným nástrojem schopným odsát veškerý kouř generovaný pecí pizzerie.
Gemi Elettronica dává možnost širokého výběru mezi různými modely odsávání kouře.
Ideálním odsavačem kouře pro pizzerie Gemi Elettronica je profesionální model, který zaručuje sací výkon 3800 metrů krychlových za hodinu a odolnost vůči vysokým teplotám 700 stupňů.
Elektrický odsavač kouře Gemi je vybaven 6-ti rychlostním regulátorem, pomocí kterého si můžete měnit výkon sání podle své potřeby.
Pokud vlastníte pizzerii, můžete si s malým nákladem pořídit elektrický odsavač kouře Gemi Elettronica a snadno vyřešit všechny problémy spojené s uzením v pizzerii!

Elektrický odsavač kouře Gemi Elettronica je 100% produktem Made in Italy, stejně jako pizza: Italská dokonalost.
Nakupujte online přímo na: /182-chimney-fan-professional-steel-model

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.