Proč instalovat komín místo jeho stavby?

Proč instalovat komín místo jeho stavby?

Ve většině domů se na koncovkách kouřovodů často staví střechy zvané komíny.

Tyto komíny jsou stavěny s cílem plnit různé funkce a jsou schopny řešit různé kritické problémy.

Mezi běžné problémy kouřovodů, které se snad podaří vyřešit výstavbou komína, patří určitě vsakování vody při dešti a silném větru nebo vnikání ptactva ze střechy do samotného kouřovodu. . nebo na čistě estetickou otázku.

Nejčastěji používanými klasickými komíny jsou určitě ty zděné nebo ocelové. I přes stavbu těchto komínů, které jsou někdy velmi nákladné, však není zaručeno skutečné vyřešení výše uvedených problémů. Klasické komíny v podstatě neovlivňují problém kouřivosti a špatného tahu komína.

Pokud totiž krb kouří, protože venku moc fouká nebo má chřipka ohyby či z mnoha jiných důvodů, klasický komínový ventilátor tento problém vůbec neřeší.

Řešením, které musí být přijato k vyřešení problému kouře z komína, je instalace elektrického odsavače kouře na střechu na výstupu z chřipky, nazývaného také nasávací komín.

Gemi Elettronica nabízí různé modely elektrických odsavačů kouře; s různými vlastnostmi jako je sací výkon, odolnost vůči vysokým teplotám, roky záruky a materiál použitý na jejich konstrukci.

Gemi Elettronica se snaží pozitivně reagovat na jakoukoli potřebu a je schopna poskytnout dvojí řešení: elektrický odsavač kouře uvnitř komína.

Komínový ventilátor navržený Gemi Elettronica se od klasických zděných nebo ocelových komínových ventilátorů liší tím, že se jedná o žáruvzdorný jílový komín.
Tento materiál je ideální pro kouřovody, protože je odolný nejen vůči atmosférickým vlivům, ale i teplu.

Toto řešení tedy přináší dvojí výhodu: estetickou díky použití moderního komínového ventilátoru a funkční s vyřešením problému kouře díky elektrickému odsavači kouře.

Elektrický odsavač kouře má také ochrannou mřížku proti ptákům z elektricky svařované oceli a díky své struktuře zabraňuje vnikání vody.

Hliněný komínový ventilátor Gemi Elettronica nevyžaduje k montáži žádné lepidlo a vyznačuje se především systémem otevírání shora, který umožňuje snadnou demontáž a demontáž konstrukce s možností zásahu při případném zásahu údržby.

Gemi Elettronica je tedy schopna reagovat na jakoukoliv potřebu, estetickou i konkrétně řešitelnou, týkající se problémů, které krb může mít.

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.