Kouří váš krb? Komínový ventilátor Gemi je definitivním řešením uzení v domácnosti

Kouří váš krb? Komínový ventilátor Gemi je definitivním řešením uzení v domácnosti

Komínový ventilátor Gemi umožňuje kompletní odvod kouře v domě.
Náš zákazník z videa ukazuje, jak komínový ventilátor Gemi zvládá tiše odtahovat kouř a zcela tak eliminuje jeho přítomnost v domě a tedy i jím způsobené nepříjemné zbožňování.
Náš zákazník je plně spokojen a důvod je z videa jasný: v domě se již nekouří.

Můžeme vidět přítomnost regulátoru otáček komínového stahováku, který umožňuje zvolit si sací sílu, kterou nejvíce chcete.
Regulátor se skládá z 6rychlostního voliče, vypínače on/off a ochranné pojistky umístěné uprostřed. Rychlosti regulátoru lze nastavit od minimálně 1 do maximálně 6; zákazník ukazuje, jak komínový ventilátor Gemi perfektně plní svůj úkol i při rychlosti 1.

Hlučnost je v prvních otáčkách prakticky nulová a i ve vyšších otáčkách je velmi tichý. Jednoduchým otvorem ve zdi je schopen projít na balkon a napojit regulátor na komínový ventilátor Gemi umístěný na terase. Montáž je velmi snadná, lze ji provést i svépomocí.

Na youtube jsou k dispozici také videonávody s odkazem na montáž

A pokud se obáváte, že bude nasávat i teplo z krbu, nebojte se; Komínový ventilátor Gemi byl navržen tak, aby nasával pouze kouř a ve všech ohledech reprodukoval přirozený tah chřipky.

Komínový ventilátor Gemi Copper je vystaven na terase. Charakterizováno krytem motoru z nerezové oceli AISI 304; kryt motoru je plechový, lakovaný epoxidovým práškem v tmavě měděné barvě s tepaným efektem, který zaručuje odolnost vůči povětrnostním vlivům v čase.
Na profesionální měděný komínový ventilátor Gemi je ne náhodou poskytovaná záruka 15 let.
Vidíme ventilátor (vždy rychlostí 1), který běží perfektně a který vám umožní zcela vyřešit problém kouření v domě. Ventilátor také vyrobený z nerezové oceli AISI 304, unikátní svého druhu. Motor komínového ventilátoru Gemi třídy h odolává 700 °C, takže ani v případě požáru kouřovodu se komínový ventilátor Gemi nevznítí. Je zde přítomna ochranná mřížka, která stejně jako ventilátor odolává vysokým teplotám. Celá vnější konstrukce z nerezové oceli AISI 304 je pokovena pravou mědí a umožňuje tak kromě odolnosti vůči vysokým teplotám i odolnost vůči soli. Na základně místo toho vidíme, opět v mědi, nastavitelné držáky od minimálně 20x20 do maximálně 43x43 užitečné pro umístění komínového ventilátoru Gemi na kouřovodu se čtvercovým nebo obdélníkovým vyústěním (v případě kouřovodu je místo toho kulatý , který nám poskytne změření průměru, můžeme dodat kulatý adaptér, který vám umožní namontovat komínový ventilátor Gemi). Všimněme si kondenzační skříně, která je u komínového ventilátoru Gemi professional Copper umístěna zvnějšku a ze které se provádí elektrické připojení, které vede k regulátoru otáček.

Výsledkem je plná spokojenost našeho zákazníka.

Výsledek, kterého lze dosáhnout pouze díky komínovému ventilátoru Gemi, certifikovanému výrobku, který vydrží léta.

Pouze s komínovým ventilátorem Gemi odstraníte problém s kouřem v domě a konečně si užijete svůj krb.

Gemi Elettronica se svými produkty a svými zaměstnanci má hlavním cílem vyřešit problém kouření v domácnosti.

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.