Elektrický plot: Ničí kanci vaši zemi? S Gemi vyřešíte svůj problém hned!

Elektrický plot: Ničí kanci vaši zemi? S Gemi vyřešíte svůj problém hned!

Elektrický ohradník Gemi reaguje na vaši potřebu čelit ničivé akci divočáků, kteří ničí váš pozemek.

Přítomnost divočáků představuje skutečný problém jak pro bezpečnost na silnicích, tak pro zemědělství, které je jednou ze silných stránek naší ekonomiky.
Náš národ je ve skutečnosti velmi známý velkým zastoupením jedinečných produktů ve světě (produkty DOP a IGP): Vína, extra panenský olivový olej, abychom jmenovali alespoň některé, které dávají možnost pracovat mnoha společnostem a které jsou ohroženy problémem výskytu divokých prasat.

Problém divočáků se evidentně týká i drobných zemědělců, kteří vidí měsíce a měsíce dřiny zničené jedním šmahem.

Řešením, které Gemi Elettronica nabízí, je elektrický ohradník, který zaručuje pevnou a bezpečnou ochranu pozemku.

Elektrický ohradník pro zvířata ve skutečnosti představuje „psychologickou“ bariéru, která umožňuje chovat zvířata v určité oblasti nebo mimo ni. Elektrický ohradník byl navržen se záměrem vytvořit bezpečnostní situaci: pro pozemek, pro člověka i pro zvířata samotná.

Konstrukce elektrického ohradníku probíhá připojením zdroje energie k vodiči; Ze zdroje energie jsou spuštěny 2 vodiče: červený připojený k elektrickému ohradníku a černý na opačné straně pro uzemnění. Uzemnění musí být provedeno žlutozeleným kabelem připojeným ke 3 pozinkovaným sloupům umístěným 3 metry od sebe a zasunutým do země v hloubce 80 cm. Na opačné straně, než je zem, pak začínáme s plotem, který musí být proveden v uzavřeném okruhu. Sloupy elektrického ohradníku musí být umístěny ve vzdálenosti 4/5 metru mezi nimi.

Gemi Elettronica pro elektrický ohradník myslela na každou potřebu, kterou zákazník může mít; ve skutečnosti je k dispozici několik modelů Energiserů.

Vyrábí je Gemi:
Napájecí zdroj E / 220 pro ohradníky napájené pouze ze sítě 220 V

Jedná se o model s velmi nízkou spotřebou energie, ve skutečnosti se odhaduje, že je to asi 6w. Doporučuje se pro ploty v blízkosti 220 voltové sítě s prodloužením nepřesahujícím 2 km.
Extra silný E / 220 zdroj pro ploty napájené pouze ze sítě 220 V

Doporučuje se pro ploty v blízkosti 220 voltové sítě s dosahem nepřesahujícím 7/8 km.
B12 / 2 energizér napájený 12V baterií

Je velmi výkonný, s velmi nízkou absorpcí, lze jej použít s jakoukoli 12V autobaterií. Pro tento typ energizéru se doporučuje použít velmi běžnou autobaterii 12V 40AH.

Napájecí zdroj B12 / 2 je možné kombinovat se solárním panelem, který funguje jako nabíječka baterií, tak aby bylo možné zdroj energie používat bez přerušení bez zásahu obsluhy.
Napájecí zdroj 9V / 220V

Baterie má tři různé výkony, které umožňují úsporu energie v malých plotech. Je napájen jak 9V baterií 90 Ah, tak 220V sítí přes napájecí zdroj.

Při maximálním výkonu lze oplotit více než 10 hektarů půdy. Při napájení 220 V je ještě výkonnější a spotřebuje pouze 5 wattů elektřiny.

Energizér Gemi pro elektrické ohradníky je vyroben v souladu s evropskou normou CEI EN 60335-2-76 specifickou pro tento typ produktu.
Kromě Energizeru je nutné použít také vodič a izolátory pro dřevěné sloupy (foto vlevo) nebo pro železné sloupy (foto vpravo).
Pro problém s divočáky je vhodné použít 6mm drát, který se vyznačuje přítomností 8 drátů.

Je možné zvolit 3 různé typy délky drátu podle potřeby (250m, 500m, 1000m).
Pro menší zvířata je naopak možné použít vodič 4 mm, který má uvnitř 6 vodičů nebo vodič 2,2 mm, který se skládá ze 4 vodičů.

Všechny vodivé dráty se vyznačují vysokou pevností v tahu a vysokou odolností proti mrazu.
S elektrickým ohradníkem Gemi si můžete konečně odpočinout a plně se věnovat své práci, aniž by hrozilo jeho zničení od divočáků.

Problém divočáků je dnes běžným morem a řešením je elektrický ohradník navržený a prodávaný společností Gemi Elettronica.

Gama výrobků elektrického ohradníku od společnosti Gemi

U společnosti Gemi, naší firmě, naleznete nejen široký výběr elektrickýchohradníků, ale také široký výběr elektrifikátorů, které nabízíme v pěti různýchtypech, každý s konkrétnímivlastnostmi a jedinečnými výhodami:

Elektrifikátory na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km;

Elektrifikátor na 220V proud s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 8km;

Bateriový/220V elektrifikátor s dokonalým a bezpečným provozem proohradníky až do 5km a6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený 2 bateriemi s dokonalým abezpečným provozem proohradníky až do 5km a 6J;

Bateriový/220V elektrifikátor vybavený solárním panelem s dokonalýma bezpečným provozempro ohradníky až do 5km a 6J.

Kromě toho nabízíme široký výběr elektrických drátů a pásů vysoce kvalitní, spolu s izolátorynavrženými tak, abyvyhovovaly jakémukoli typu podpory, kterou si vyberete pro svůj elektrický ohradník:

Izolátory pro dřevěné sloupy;

Izolátory pro železné sloupy;

Izolátor s dvojitým háčkem;

Šroub a odšroubuj otočný hřídel pro izolátory sloupů.

My v Gemi se odlišujeme od konkurence díky padesátileté zkušenosti v oboru a schopnostiposkytovat přizpůsobenářešení pro specifické potřeby každého zákazníka. Naše péče o zákazníka je pedantská,poskytujeme úplnou podporu odokamžiku nákupu, která nekončí v okamžiku nákupu. Jsme k dispozici telefonicky na +390287165556, v chatu nebo e-mailem.

Výhody nákupu u Gemi

  1. Zdarma vrácení do 100 dnů;
  2. Rychlé dodání po celém světě;
  3. Všechny výrobky jsou vyráběny námi v Itálii s použitím surovin nejvyšší kvality;
  4. Všechny výrobky splňují právní bezpečnostní normy a jsou certifikovány;
  5. Máme přes 5000 recenzí na nejdůležitějším portálu recenzí na světě: Trustpillot;
  6. Naše padesátiletá zkušenost je k vašemu plnému využití;
  7. Máme téměř 1000 videorecenzí na portálu Video recenze TrustVideos, kde jsou videorecenzeuživatelů.

Koupit nyní!.