Vychází váš krb nebo gril z kouře? Řešením problému je elektrický odsavač kouře Gemi

Vychází váš krb nebo gril z kouře? Řešením problému je elektrický odsavač kouře Gemi

Komínový odsavač par Gemi je jediné certifikované řešení schopné dát odpověď na problém kouře z komína v domácnosti.

Salvatore da Catania má na venkově krb, který používá jako gril; před zakoupením kouřové věže Gemi byly potíže s tahem.
Zapálený krb učinil celý byt nepoužitelným, po zakoupení kouřového hlásiče Gemi zákazník vyřešil všechny problémy s kouřem, které krb vytváří.
Konečný výsledek je mimořádný, zákazník plně spokojen.

Všimněte si značné výšky komína, ale i přes to je elektrický odsavač kouře Gemi stále schopen perfektně plnit svůj úkol: konečný výsledek je svého druhu jedinečný, problém kouře způsobený grilováním je zcela vyřešen.
Můžete vidět neuvěřitelný rozdíl ve výsledku, který nastává, když je elektrický odsavač kouře Gemi zapnutý (foto vlevo) oproti vypnutému (foto vpravo).
Po zapnutí elektrický odsavač kouře Gemi problém zcela vyřeší, zatímco po vypnutí se kouř vrací zpět. Kouř je velmi účinným způsobem tažen komínovým ventilátorem Gemi; vše je odsáváno z domu a krb je tak konečně plně využitelný.
Je důležité zdůraznit, že elektrický odsavač kouře Gemi je schopen tento problém vyřešit tím, že nechá dveře a okna zavřená; a vzhledem k tomu, že krby se používají především v zimě, kdy je chladno, je to zásadní aspekt, který je třeba vzít v úvahu.

Náš zákazník aktivuje regulátor otáček (který umožňuje nastavit sílu sání od minimálního výkonu 1 až po maximální 6) přímo od šesté rychlosti; šestá rychlost, která, jak vidíte, usnadňuje i samotné zapálení ohně. Je však třeba poznamenat, že elektrický odsavač kouře Gemi je zjevně účinný i při snížení výkonu na 4. Ve skutečnosti byl vytvořen tak, aby byl dokonale účinný při jakékoli rychlosti.

Odsavač kouře Gemi umístěný na střeše, na výstupu z chřipky, je vybaven nastavitelnými držáky pro čtvercové nebo obdélníkové výstupy jako v tomto případě. V případě, že je výstup kouřovodu kulatý, problém neexistuje, protože poskytnutím měření jeho vnějšího průměru získáte kulatý adaptér, který vám umožní umístit odsavač kouře Gemi na kouřovodu.
Komínový ventilátor Gemi je zvenku celý lakován jak z estetických důvodů, tak pro zvýšení jeho životnosti v průběhu let. V podstatě za léta svého používání nevyžaduje údržbu a jen díky svému výkonu dokáže odstranit cca 70% sazí, které se tvoří uvnitř kouřovodu.

Vidíte pohyb ventilátoru umístěného na čtvrté rychlosti, což umožňuje vynikající tah kouře.

Startovací kondenzátor je stejně jako u dotyčného profesionálního komínového ventilátoru Gemi umístěn externě tak, aby byl daleko od zdrojů tepla; který umožňuje elektrickému odsavači kouře Gemi odolat i déletrvajícímu požáru, s odolností vůči vysokým teplotám dosahujícím až 700 °C. Připojení je vyvedeno ze startovací skříňky do regulátoru otáček, montáž je velmi jednoduchá; pro ty s trochou šikovnosti to lze udělat i svépomocí.

Videonávody k montáži najdete vlastně i na youtube

Jednoduchým nákupem, komínovým ventilátorem Gemi, si náš zákazník může konečně pochutnat na uhlíkech a příjemně grilovat v jeho krásné přírodě.

Gemi Elettronica vyrábí elektrický odsavač kouře pro krby, grily, pizzerie, restaurace a pece, zaručující kvalitu a funkčnost.
Komínový ventilátor Gemi Vám umožňuje dosáhnout maximální spokojenosti svých zákazníků.

Gemi Elettronica se svým komínovým ventilátorem je odpovědí na problém komínového kouře v domě.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.