Kouří vaše krbová kamna? Řešením je elektrický odsavač kouře

Kouří vaše krbová kamna? Řešením je elektrický odsavač kouře

Elektrický komínový ventilátor Gemi, jak můžete vidět z tohoto videa, umožňuje celkové odstranění kouře, který vychází z komína v domě.
Náš zákazník ukazuje, jak nebylo možné před zakoupením našeho elektrického odsavače kouře nechat otevřená dvířka krbových kamen.
Díky tomu je krb prakticky nepoužitelný.

Výsledek získaný po montáži našeho elektrického odsavače kouře, jak vidíte, byl mimořádný. Problém s kouřením je zcela vyřešen.
Elektrický odsavač kouře Gemi se skládá z regulátoru otáček, pomocí kterého můžete zadat výkon, který si nejvíce přejete.
Regulátor charakterizovaný ochrannou pojistkou, tlačítkem zapnutí / vypnutí a knoflíkem pro nastavení rychlosti od 1 do 6. Můžeme vidět, jak elektrický odsavač kouře funguje perfektně i při třetí rychlosti, s emisemi hluku a prakticky nulovou spotřebou elektrické energie.

Můžete dělat uhlíky, můžete dělat plivání; aniž by to způsobovalo problémy s kouřem uvnitř bytu. Při čištění komínového popela zamezuje jeho rozptylu do okolí.

Nastavení odsavače kouře na rychlost 6 umožňuje kromě zřetelně většího tahu také samočištění sazí.
V minulosti však bylo nutné provést čištění kouřovodu několikrát během jednoho roku. Ve skutečnosti pomáhá zlepšit čištění chřipky o 70%. Právě z tohoto důvodu nevyžaduje údržbu v průběhu let.

Ve vypnutém stavu náš komínový ventilátor samozřejmě nebrání přirozenému úniku kouře.
Ve skutečnosti, když je odsavač kouře vypnutý, kouř vychází pravidelně. Jako v tomto případě i ve skutečnosti jde o krbová kamna se zavřenými dvířky elektrický odsavač kouře snadno vypnete, aniž by to ovlivnilo přirozené fungování celého procesu. Umožňuje tak mít co nejvíce tepla užitečného pro vytápění radiátorů.
Montáž je velmi snadná; jak pro elektrické připojení regulátoru, tak pro umístění samotného elektrického odsavače kouře na kouřovodu.
K montáži i autonomně stačí trocha manuální zručnosti, není nutná přítomnost odborníka.

V tomto smyslu jsou na youtube také videonávody užitečné pro montáž, přeložené do více než 30 různých jazyků.

Náš elektrický odsavač kouře můžete použít pro jakýkoli komínový ventilátor; buď se čtvercovým nebo obdélníkovým vývodem (dodáme nastavitelné držáky) a jako v tomto případě s kulatým vývodem (adaptér dáme podle vámi dodaného průměru).
Motor je kompletně vyroben u nás; Neobsahuje plastové díly a u dotyčného profesionálního modelu je startovací kondenzátor umístěn v malé krabičce daleko od zdrojů tepla, takže profesionální odsavač neroztaví kondenzátor ani v případě delšího požáru. Odolává teplotě 700°C.

Exteriér je celý natřen při vysoké teplotě jak z estetického důvodu, tak pro delší životnost v průběhu let; na tento model, ve skutečnosti nebo na profesionála, je záruka 15 let.

Po třech letech je elektrický odsavač kouře zcela neporušený; s úplnou absencí rzi, což umožňuje dlouhou životnost výrobku v průběhu let.

Někteří zákazníci nám posílají ohlasy na elektrické odsavače kouře Gemi, které fungují i ​​po 30 letech.

Jedině s elektrickým odsavačem kouře Gemi si konečně užijete svůj krb.

Gemi Elettronica je řešením pro domácí odvod kouře z komína. Nakupujte za tovární cenu přímo z našich webových stránek.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.