Grilování: jak vyřešit problém nadměrného kouře v prostředí

Grilování: jak vyřešit problém nadměrného kouře v prostředí

Jedním z nejčastějších problémů grilování, ať už soukromého nebo aktivit, jako je grilování, je jistě neustálá přítomnost nadměrného kouře v prostředí, ve kterém se nachází.
Máte-li firmu nebo gril, který používáte se svými přáteli, jistě jste se museli mnohokrát pokoušet bojovat s kouřem z krbu.

Kouř vznikající při grilování může být ve skutečnosti velmi obtížné omezit z několika důvodů: jednak proto, že výpary vytvářené potravinářskými produkty, jako je maso, které se připravují na grilu, jsou mnohem plnější než výpary z běžného krbu. dům se spalováním dřeva a obojí, protože ve většině případů jste nuceni umístit grilovací rošty do přední části ústí grilu.

Tato situace znemožňuje nakreslení samotného grilu, protože kouř generovaný grilem má tendenci stoupat směrem ven z komína a ne podél chřipky. Lze se domnívat, že jako řešení problému grilovacího kouře je možné použít posun grilovacího grilu dále dovnitř, ale to by nebylo dostatečné řešení a navíc nevyhovující z hlediska vaření pokrmu. sám. .

Ve skutečnosti, jak můžete vidět z videorecenze, je grilovací gril umístěn vpředu a díky použití komínového ventilátoru kouř stoupá perfektně podél chřipky. Bez elektrického odsavače kouře by to nebylo možné.

Videorecenzní gril vyřešil kouřový problém svého grilování jen díky elektrickému odsavači kouře od Gemi Elettronica.

Pokud se po zakoupení odsavače kouře Gemi obáváte, že odsavač kouře nebude možné používat po velmi dlouhou dobu, nedělejte si starosti, protože použití odsavače není časově omezeno; ve skutečnosti může být aktivní mnoho hodin i bez přerušení, aniž by to ovlivnilo jeho životnost.

Braceria z videorecenze si pro řešení problému grilovacího kouře zvolila profesionální model odsavače kouře, jehož hlavní charakteristikou je sací výkon dosahující až 3800 metrů krychlových za hodinu a odolnost vůči vysokým teplotám 700 stupňů. .

Index odolnosti vůči vysokým teplotám je pro gril velmi důležitý, protože ve většině případů jeho kouřovod stěží přesahuje 3-4 metry. A u kouřovodů kratších než 3-4 metry může být prvořadým faktorem odolnost vůči vysokým teplotám 700 stupňů.
Dalším unikátem elektrického komínového ventilátoru Gemi je fakt, že je vybaven 6-ti stupňovým regulátorem.
S tímto nástrojem je to ve skutečnosti zákazník, kdo rozhoduje o tom, jaký výkon dá elektrickému odsavači kouře, také na základě množství kouře generovaného grilem.

Něco jiného je určitě vyjít ze steakhouse nebo grilovat s přáteli a necítit na oblečení nepříjemný zápach kouře, který vzniká při grilování, které vytváří hodně kouře.

Nejúčinnějším řešením pro odstranění přebytečného kouře v prostředí je instalace elektrického elektrického odsavače kouře Gemi, který umožňuje vynikající tah v kouřovodu.

Videorecenze ukazuje odsavač kouře pro grilování s kulatou základnou, Gemi Elettronica je ve skutečnosti schopna zajistit jakékoli kulaté měření tím, že sdělí pouze vnější průměr vyústění kouřovodu; ale zároveň jej lze instalovat i na jakýkoli čtvercový nebo obdélníkový kouřovod, a to díky použití sady nastavitelných držáků.

Elektrický odsavač kouře do krbů Gemi Elettronica je jediným produktem schopným vyřešit problém kouře vznikajícího při grilování, který lze zakoupit přímo zde.

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.