Rozdíl mezi základním a profesionálním modelem komínového ventilátoru

Rozdíl mezi základním a profesionálním modelem komínového ventilátoru

Problém společný pro většinu krbů, kamen nebo grilů je jistě obtížnost přitahování kouře spolu s chřipkou.

Příčin tohoto problému je mnoho, při stavbě domu těžko předvídatelné a ještě obtížněji řešitelné, pokud si myslíte, že přímé zásahy do komína nebo do samotného kouřovodu stačí.

Jediným produktem, který jistě vyřeší problém kouře z komína a zároveň je jednoduchý na obsluhu a ekonomický, je elektrický odsavač kouře pro krby.

Elektrický odsavač kouře je vybaven nuceným motorem, který zcela eliminuje problém špatného tahu v komíně a zcela odstraňuje příčiny, ať už jsou jakékoli.

Gemi Elettronica je schopna dodat různé modely elektrického odsavače kouře, každý s odlišnými a ve světě jedinečnými vlastnostmi.

Modely, ze kterých si můžete vybrat, jsou: základní model odsavače kouře, profesionální model elektrického odsavače kouře a profesionální model odsávače kouře v mědi.
Základní model komínového ventilátoru
Disponuje sacím výkonem 2500 metrů krychlových za hodinu a odolností do teploty 300 stupňů.

Místo toho má sací výkon 3800 metrů krychlových za hodinu a odolnost vůči teplotě 700 stupňů. S odolností vůči vysokým teplotám, která dosahuje až 700 stupňů, je také snadné pochopit, že tento komínový ventilátor je tedy schopen odolat i požáru v kouřovodu.
Elektrický odsávač kouře profesionální model měděný

který stejně jako výše popsaný profesionál má také sací výkon 3800 metrů krychlových za hodinu a odolnost do teploty 700 stupňů, je však vyroben z nerezové oceli a má pravé měděné pokovení.
Pravé pomědění a nerezová ocel umožňují kromě větší odolnosti v čase i odolnost vůči soli, a proto činí tento výrobek světovým unikátem nejen z estetického hlediska, ale je ideální i pro mořské oblasti.

Motor obou odsavačů kouře u profi modelu, tmavě hnědého i měděného, ​​je ve třídě H a odolný vůči vysokým teplotám, neobsahuje plastové díly a kondenzátor je umístěn v externí krabici a tedy daleko od zdrojů. teplo.
Všechny tyto vlastnosti proto nedovolí, aby se profesionální motory na odsávání kouře roztavily ani v případě požáru kouřovodu.

Všechny odsavače kouře Gemi Elettronica jsou vybaveny 6-ti rychlostním regulátorem, ze kterého se zapíná / vypíná komínový ventilátor a upravuje sací výkon.
Jsou vybaveny krytem motoru (který je v plechu a u prvních 2 uvedených modelů lakován tmavě hnědou barvou, u třetího popsaného odsavače je lakován nerezem a mědí).
Odsávače kouře Gemi Elettronica mají kolem ventilátoru ochrannou mřížku vyrobenou z elektricky svařovaných ocelových kroužků, které mají také funkci anti-volatilní.

U všech popsaných modelů je možné volit mezi čtvercovou základnou (elektrický odsavač kouře je vybaven nastavitelnými držáky) a kulatou základnou (kulatý adaptér bude ve skutečnosti poskytnut podle vnějšího průměru chřipky).

Gemi Elettronica se svým elektrickým odsavačem kouře dokáže vyřešit problém kouře z komína každého, bez ohledu na příčinu.
Vyberte si model, který je pro vás ten pravý kliknutím sem.

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.