Problém kouře na komíně se zakřiveným nebo vodorovným kouřovodem

Problém kouře na komíně se zakřiveným nebo vodorovným kouřovodem

Konstrukce domů často neumožňuje stavbu komína, který může mít svislý kouřovod.
V některých případech, ve skutečnosti, pokud si chcete užít kouzlo krásného krbu, jste nuceni používat kouřovody, které mají zakřivené a někdy dokonce vodorovné části

Kouřovody zakřivené nebo dokonce vodorovné však nevyhnutelně způsobují neoptimální tah kouře z komína.
Ve skutečnosti je jasné, že horizontální nebo zakřivený kouřovod, z fyzikálního hlediska bychom mohli říci, může představovat mnoho obtíží při odtahu kouře ve srovnání s úplně vertikálním kouřovodem (který může mít také zjevně problémy s tahem, ale právě naopak. rod ).

Ve skutečnosti se najdou tací, kteří si mohou myslet, že řešením by mohla být renovace domu, přestěhování celého komína a úprava chřipky: ale to by stejně nezaručilo bezpečné řešení, protože problém kouře z komína může být způsoben i jinými faktory, jedinou jistotou by bylo nápadné využití času a peněz.
Rychlým a ekonomickým řešením pro odstranění problému s kouřem z komína je instalace motoru s nuceným tahem.

Elektrický komínový odsavač kouře je nástroj, který vám umožní vyřešit kouřový problém chřipky, i když má křivky nebo je horizontální.
Náš zákazník jasně ukazuje, že i při samotné rychlosti 3 je tah jeho komína vynikající.

Elektrický odsavač kouře do komína Gemi se ve skutečnosti vyznačuje regulátorem otáček, který umožňuje volit proměnný výkon od minimálně 1 do maximálně 6. Můžeme si mimo jiné povšimnout, jak i přes elektrický kouř Gemi umístěním odsavače na třetí rychlost je v bytě úplná absence hluku.

Dotyčný kouřovod je dokonce prvních 6 metrů dokonale vodorovný a pouze s elektrickým odsavačem kouře Gemi je možné dosáhnout tak uspokojivého výsledku.
Do domu nevnikne oblak kouře, proti všem fyzikálním zákonům je totiž tah elektrického odsavače kouře do komína Gemi dokonale účinný, i když je komín studený.

Bez elektrického odsavače kouře by ve skutečnosti nikdy nemohlo dojít k normálnímu nasávání kouře.

Od roku 1983 je Gemi Elettronica světovým lídrem v oblasti odsávání kouře do komínů, cílem stanoveným v době svého zrodu je vyřešit problém kouření v domácnosti pro každého a s jakoukoli formou kouřovodu. Silný vítr, dlouhé kouřovody, krátké kouřovody nebo jako v tomto případě ani vodorovné kouřovody nebrání mimořádné práci, kterou odvádí elektrický odsavač kouře Gemi.

Zvenčí kouřovod po zatáčce stoupá dalších 5/6 metru, dokud nedosáhne výstupu, který je v tomto případě kulatý.
Ve skutečnosti vám Gemi Elettronica umožňuje umístit kulaté adaptéry užitečné pro kouřovod s kulatými vývody nebo nastavitelné držáky vhodné pro ty, kteří mají čtvercový / obdélníkový vývod kouřovodu.
Celkově je chřipka mezi vodorovnými, svislými a zakřivenými částmi vysoká téměř 11 metrů a elektrický odsavač kouře do komína Gemi bez problémů zvládne úkol, pro který byl navržen.

Elektrický odsavač kouře Gemi Elettronica je jediný schopný umožnit správný tah horizontálního kouřovodu.

Vyberte si svůj ideální model a nakupujte přímo na: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

V rámci vesmíru Gemi jsme hrdi na představení naší široké škály kouřových odvětrávačů prokrby, každý s unikátnímivlastnostmi, které uspokojí různé potřeby našich zákazníků. Naše oddanost excelenci násvedla k vytvořenírozmanitého výběru modelů, které zajišťují, že každý detail byl pečlivě navržen a upraven.

Odvlhčovačepro krby "základní": Kouřový ventilátor pro ty, kteří hledajíspolehlivá a efektivnířešení, nabízíme naši řadu základních kouřových odvětrávačů pro kachlové kamna. Tyto modelybyly navrženy tak, abyposkytovaly solidní výkon za dostupnou cenu, zajišťující účinné odstranění kouře bezkompromitace kvality.
Hlavnírysy: 300 °C odsávání, 3 roky záruka a 2500 M³/h výkon odsávání.

Odvlhčovačepro krby "profesionální": Pokud hledáte profesionální výkonycharakterizované ještě většísilou a spolehlivostí, naše profesionální kouřové odsávače jsou ideální volbou.
Hlavnírysy: 700 °C odsávání, 6let záruka a 3800 M³/h výkon odsávání.

Naše kolekce se rozšiřuje i o různé odvětrávače vyrobené z vysoce kvalitních materiálů,včetně nerezové oceli a mědi.

Odvlhčovačepro krby"ocel": Ocelové odvětrávače představují moderní eleganci a jsounavrženy tak, abyodolávaly výzvám času, poskytují efektivní odvod kouře a sofistikovanýstyl

Elektrický kouřový odsávač se 6rychlostmi, kompletně navržený z nerezové oceli Aisi 304. Díky své konstrukci odolávákorozivním vlivům počasí amořské soli, což zajišťuje dlouhou životnost. Výkon motoru 3800m³/h, možnost instalace najakoukoli velikost komína.Odsávání kouře odolné až do teploty 700°C v případě požáru.

Odvlhčovače pro krby"měď": Nadruhé straně, měděné odvětrávače nejen odrážejí klasickou krásu, ale také se pyšníodolnostními vlastnostmi včase.
Měděný kouřový odsávač komínové stříšky je špičkovým modelem elektrickýchodvětrávačů Gemi. Kompletněvyrobený z nerezové oceli Aisi 304, aby vydržel vlivy počasí a mořské soli. Zrakověatraktivní díky měděnémupokovení. Stejně jako profesionální model „Moorova hlava“ odsává 3800m³/h a odolává teplotěaž 700°C. Zaručenéřešení pro odstranění kouře. Ideální pro krby, kamna, grily, pece atd. 10letá záruka nacelou konstrukci kouřovéhoventilátoru.

Nakup teď!.